torstai 31. tammikuuta 2013

Kuppikakkuja

Olen tehnyt muutaman kerran kuppikakkuja. Tällä kertaa päätin kokeilla kuppikakkuja hieman toisella tavalla: valmispakkauksesta.

Näihin kuppikakkuihin tuli siis valmis taikinaseos, jonka joukkoon piti lisätä ruokaöljyä, maitoa ja kananmuna. Koska on kyse minun leipomuksistani, lisäsin taikinaan myös kardemummaa, vaniljasokeria ja hieman punaista elintarvikeväriä. Tiesin, että kuppikakkujen kuorrotus tulee olemaan pinkki, joten halusin, että kuppikakkujen taikinassakin on aavistus pinkkiä sävyä.


Kuppikakut valmiina uuniin. Pinkkiä sävyä on juuri sopivasti.Valmiina koristeltaviksi!


Kuppikakkujen kuorrotus tuli myös pussukasta, joka oli paketissa. Siihen piti lisätä 100 grammaa pehmeää voita tai margariinia (käytin molempia 50 grammaa) ja tuorejuustoa 200 grammaa (käytin maustamatonta Philadelphiaa).


Kuppikakkujen päälle olisi pitänyt lisätä myös valkosuklaarpuhetta, jota tuli mukana,  mutta halusin sen sijaan laittaa koristeeksi tekemiäni kukkakoristeita. Valkoiset sokerimassakukat olen käsitellyt helmiäisen sävyisellä elintarvikespraylla ja purppurat sokerikoristeet ovat pinkin sokerimassan ja vadelman makuisen kaulintamassan sekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti